Biljett

Information till föräldrar

Vad innebär LAN?

LAN (ibland kallat lan-party) är en träff där datorintresserade ungdomar träffas med sina datorer, tävlar, umgås och har trevligt. För det mesta spelar man datorspel tillsammans, men vi arrangerar också flera tävligar som inte alls är spelinriktade. För oss är det den sociala aspekten viktig. Det är en helt annan upplevelse att spela och umgås tillsammans andra datorintresserade på ett LAN än att göra det ensam i hemmet.

Mat och sömn

Även om vi inte kan ansvara för att individuella personer sköter sig så rekommenderar vi alla att äta och sova ordentligt. Vi har separata sovsalar där det går bra att sova påegen sovutrustning, och i vår kiosk säljer vi micromat, varmkorv och baguetter. Vi tar emot både kort och kontanter. Det finns tillgång till micro i anslutning till kiosken men tyvärr kan vi inte erbjuda kyl eller frys åt deltagare. Det finns även pizzerior i närheten samt en ICA-butik ungefär 2 km bort.

Vi har inga speciella sovtider men aktiviteterna läggs huvudsakligen under dagtid och på kvällarna.

För att alla ska få en rolig upplevelse på våra event uppskattar vi om ni pratar med ert barn om att sköta sina mat- och sömnbehov.

Allergier och andra hälsoaspekter

Vi vill gärna att ni tar kontakt med oss i förväg ifall ert barn har epilepsi, diabete s, kraftiga allergier eller något annat hälsotillstånd vi bör känna till. Det finns möjlighet att förvara medicin i kylskåp, prata med vår crew i entrén när ni anländer för mer information.

Hur drivs föreningen NitroXy?

NitroXy är en ideell förening som drivs av ungdomar, för ungdomar. Vi är med i Sverok, /Sveriges rollspel- och spelförbund/ och genom dem får vi bidrag från staten (det vill säga Ungdomsstyrelsen samt Svenska Spel)

Vi får även stöd från Gislaveds kommun, både med bidrag och med praktiska detaljer. NitroXy LAN har arrangerats sedan 2004.

Biljetter

Information om biljetter finns under Biljettförsäljning.

Försäkring

Föreningen NitroXy är medlem i Sverok och täcks av deras försäkring.

Villkor

Läs villkoren för deltagande på NitroXy 29.

Övrigt

Har ni övriga frågor är ni välkommna att kontakta oss.